Creamy Cajun Chicken
Easy, wééknight dinnér that you can maké right aftér work. You can adjust thé héat in this dish baséd on your pérsonal préféréncé but it will not bé lacking in flavor. Créamy chickén and ricé dish madé with Cajun spicés.
INGREDIENTS
- 1 tbsp cajun séasoning (séé noté)
- 1/2 cup colby jack chéésé shréddéd
- 1/2 cup sour créam
- 1/2 gréén béll péppér choppéd
- 1/2 réd béll péppér choppéd
- 2 lbs chickén bréast bonéléss, skinléss
- 3 clovés frésh garlic présséd
- 3 gréén onions choppéd
- 8 oz créam chéésé softénéd
INSTRUCTIONS
- First, Mix softénéd créam chéésé, sour créam, cajun séasoning and garlic until combinéd. Fold in thé choppéd péppérs until événly distributéd.
- Then, Lay thé chickén flat in a largé baking dish. Spréad thé créam chéésé mixturé événly ovér thé chickén. Sprinklé thé colby jack chéésé on top.
- Baké at 375˚F for 25-35 minutés or until chickén is doné (intérnal témpératuré of 165˚F). Rémové from ovén and sprinklé thé choppéd gréén onion ovér thé top. Sérvé with your favorité sidés and énjoy!
Post a Comment for "Creamy Cajun Chicken"