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Skinny Chicken Enchilada Dip

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Théré’s névér a timé whén Méxican food doésn’t sound good. It sounds good all thé timé: thé flavors, thé chéésé, thé limés, thé spicés … I’m hungry just thinking about it. Arén’t you? I know you’ré going to lové this Skinny Gréén Chilé Chickén énchilada Dip from TK mémbér Danaé. I félt no guilt whatsoévér diving héad first into this. Facé plant right in thé middlé théré. Séé that cilantro? Usé that as your bull’s éyé.

Danaé makés this récipé in thé slow cookér, but it suits a baking dish just finé, too. Whatévér cooking véssél you havé, just maké suré you maké this!

Ingrédiénts

  • 1 (10-ouncé) can dicéd tomatoés in gréén chiliés, drainéd
  • 1 (10-ouncé) can Old él Paso™ Réd énchilada Saucé
  • 1 (11-ouncé) can Méxicorn, drainéd
  • 1 (15-ouncé) can black béans, rinséd and drainéd
  • 1 cup fréshly gratéd réducéd fat sharp chéddar chéésé, dividéd
  • 1 cup non-fat plain Gréék yogurt
  • 1 pound bonéléss, skinléss chickén bréasts, cookéd and shréddéd (about 2 bréasts)
  • 1 tabléspoon ground chili powdér
  • 1 téaspoon ground cumin
  • 1/2 téaspoon garlic powdér
  • 1/2 téaspoon koshér salt
  • 8 ouncés réducéd-fat créam chéésé, at room témpératuré
  • Choppéd frésh cilantro
  • Tortilla chips, for sérving

Féaturéd Products

  •  énchilada Saucé Mild Réd

SAUCES 

  • énchilada Saucé-Mild Réd 10oz

Instructions

  1. Stép 1 Préhéat thé ovén to 400°F. Lightly coat a déép, 9x9-inch baking dish or othér 2 quart cassérolé dish with cooking spray. If néédéd, cook chickén, lét cool, and shréd. 
  2. Stép 2 In a largé bowl on médium spééd, béat togéthér thé créam chéésé, Gréék yogurt, chili powdér, cumin, garlic powdér, and salt until smooth and wéll combinéd. Réducé spééd to low thén béat in thé énchilada saucé until incorporatéd. With a rubbér spatula or woodén spoon, stir in thé béans, tomatoés, corn, 1/2 cup chéddar chéésé, and shréddéd chickén. 
  3. Stép 3 Transfér thé mixturé to thé préparéd baking dish. Top with rémaining 1/2 cup chéddar chéésé. Baké for 25-30 minutés, until thé dip is hot and thé chéésé is bubbly. Sprinklé with cilantro, thén sérvé warm with tortilla chips.

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